Послуги психолога-консультанта, психотерапевта м.Київ



Добрий день! Я живу в цьому прекрасному світі того, щоб допомогти вирішувати Ваші проблеми. Знаю, у Вас зараз не найкращий час в житті, але те що Ви читаєте це повідомлення означає, що темна смуга Вашого життя має чудову можливість перетворитися в злітну! 

Гарантую повну конфіденційність, без оціночне ставлення, повагу і розуміння Вашої ситуації, індивідуальний підхід!

Все що потрібно – написати мені і домовитися про психологічну консультацію. Люблю проводити консультації не в нудному стерильному кабінеті, а в парку (Ви колись помічали, як прекрасно відновлює душевні сили природа?), у затишних кав’ярнях, різних красивих закладах, тому що поведінка людини в звичних для неї умовах значно краще її характеризує, ніж та маска яку більшість одягає на консультацію з психологом, коли прийом проходить у порожньому кабінеті. А для мене що головне? Побачити Вас справжніх і допомогти Вам розібратися в собі, щоб стати щасливою, гармонічною особистістю. 

Вартість прийому – 200 грн за годину. Якщо Вам дуже потрібно виговоритися, то додатково додається по 50 грн за кожні 30 хвилин і такий момент обговорюється індивідуально. 

Територіально приймаю біля метро Виставковий Центр. Консультації проводяться суто особисто. З 10 до 20 години сім днів на тиждень. 
Напишіть мені! І нехай це буде Вашим кроком в бік нового позитивного мислення. Бажаю Вам гарного дня та внутрішньої гармонії! З усмішкою, Ваш Психолог, закоханий в життя.
Завжди з вами Марфа Хованська м.Київ